Cristiano Ronaldo reageert op komst Erik ten Hag: ‘Geloof dat we met hem prijzen kunnen winnen’

13 mei 2022

Getty Images

Cristiano Ronaldo is in zijn nopjes met de komst van Erik ten Hag naar Manchester United. Niet dat we hadden verwacht dat de Portugese superster iets had gezegd als: 'He nee, toch niet die prutser?' Maar het is toch fijn dat Ten Hag wat steun krijgt van de grootste sterspeler van The Red Devils.


"Ik wens hem het allerbeste bij ons en laten we er allemaal in geloven dat we volgend jaar met hem prijzen kunnen winnen"", zegt hij tegen de clubkanalen. "We zijn heel blij en kijken er naar uit. Dat doen niet alleen wij als spelers, maar ook de fans", aldus CR7.

Tijd geven
Ronaldo kent Ten Hags Ajax nog van die keer dat Ajax in de Champions League Real Madrid uitschakelde. "Wat ik van hem weet is dat hij het geweldig heeft gedaan bij Ajax en dat hij een trainer is met ervaring op het hoogste niveau. Het is echter wel belangrijk dat we hem tijd geven. De dingen moeten veranderen op de manier zoals hij dat graag ziet. Dan hoop ik dat we succes hebben, want dat zou goed zijn voor heel Manchester."

Blijft Ronaldo na dit seizoen wel bij United? Lees dit: Manchester United-kenner vindt dat Erik ten Hag deze PSV-middenvelder moet meenemen