Het duurde even, maar The Spurs hebben weer eens gewonnen

admin • 23:09, 22-09-2018 / Laatste Update: 21:39, 04-01-2024

Na 3 opeenvolgende nederlagen heeft Tottenham Hotspur weer eens gewonnen. De uitwedstrijd tegen Brighton & Hove Albion leverde een 2-1 zege op voor de Spurs.

Vlak voor rust benutte Harry Kane een penalty, die werd toegekend omdat een vrije trap van Kieran Trippier in de muur met een uitgestoken arm werd tegengehouden. Een kwartier voor tijd tikte Erik Lamela met links de 0-2 binnen. In blessuretijd gaf Anthony Knockaert de fans van Brighton nog wat hoop door de 1-2 te maken.

Geen comeback

In de laatste 2 competitiewedstrijden (tegen Fulham en Southampton) was Brighton van een 2-0 achterstand teruggekomen tot 2-2, maar dat lukte ditmaal niet.

En ook geen Vorm

Michel Vorm ontbrak in de selectie bij de Spurs, dat nu 5e staat in de Premier League. Volgens de club heeft de keeper last van een knieblessure. Davy Pröpper deed de hele wedstrijd mee bij Brighton, oud-eredivisionisten Alireza Jahanbakhsh en Jürgen Locadia vielen in de tweede helft in.

Tijdens de afgelopen 2 speelronden verloor Tottenham van Watford (2-1) en Liverpool (1-2) en dinsdag werd in de Champions League met dezelfde cijfers verloren bij Internazionale.