Mata houdt het kort in nieuwste blogpost van slechts 7 (!) woorden

6 mei 2019

AFP

Na het zwaar teleurstellende 1-1 gelijkspel van Manchester United op bezoek bij het al gedegradeerde Huddersfield Town, was er voor Juan Mata maandag weinig leuks te vertellen op zijn wekelijkse blog.


"Jullie verdienen beter. Niet meer woorden nodig", stelt hij op zijn website, waar hij doorgaans langer ingaat op de afgelopen wedstrijd die hij speelde met Manchester United.

Door het gelijkspel bij Huddersfield spelen the Red Devils volgend jaar geen Champions League-voetbal, aangezien ze definitief niet meer in aanmerking kunnen komen voor een ticket. Daarvoor had de ploeg moeten winnen om nog een beetje uitzicht de houden op de 4e plaats, die recht geeft op plaatsing voor het miljardenbal. Met een 6e plaats is ManUtd veroordeeld tot de voorrondes van de Europa League.

Spurs
Tottenham Hotspur mag naast Liverpool, Manchester City en Chelsea nog hopen op CL-voetbal volgend jaar. Als ze komende zondag thuis tegen Everton minstens een punt pakken, gaan de Spurs volgend jaar weer in de koker voor de hoogste Europese voetbalcompetitie.

Woensdag gaat Tottenham eerst nog in de 2e halve finale van de Champions League op bezoek bij Ajax, dat een 1-0 voorsprong verdedigt.