PSG is in Franse competitie wél lekker op dreef en mat Strasbourg af

Photo News

admin • 20:40, 17-02-2018 / Laatste Update: 16:19, 12-12-2023

Paris Saint-Germain heeft zich best goed hersteld van de pijnlijke nederlaag van woensdag tegen Real Madrid in de Champions League. De koploper van de Ligue 1 rekende voor eigen publiek kordaat af met RC Strasbourg (5-2).

PSG kwam nog wel op achterstand na een treffer van Jean-Eudes Aholou. Dankzij doelpunten van Julian Draxler, Neymar en Ángel di María leidde de thuisploeg na 22 minuten echter al weer met 3-1. Stephane Bahoken leek het duel in de 66ste minuut nog even spannend te maken, maar Edinson Cavani herstelde 6 minuten later de marge van 2 doelpunten. De spits uit Uruguay bepaalde ook de eindstand.

Pijnlijk

Paris Saint-Germain bracht de voorsprong op AS Monaco terug naar 12 punten. De kampioen won vrijdag al van Dijon (4-0). PSG speelde woensdag een uitstekende wedstrijd tegen Real Madrid, maar incasseerde in de slotfase van de eerste 8e finale tussen beide clubs 2 doelpunten in Estadio Santiago Bernabéu (3-1).