PSG zonder tegengoals in de CL en toen kwam Celtic op bezoek: binnen 1 minuut 0-1

EPA

Martijn Baars • 21:59, 22-11-2017 / Laatste Update: 23:57, 08-01-2024

PSG maakt dit seizoen een ijzersterke indruk. In een Champions League-poule met Bayern München, Celtic en Anderlecht zijn de Fransen al door naar de volgende ronde, zonder ook maar 1 tegendoelpunt te hoeven incasseren. Maar toen kwam Celtic op bezoek.

Binnen 57 seconden scoorden de Schotten in Parijs de eerste goal van de avond. Moussa Dembélé, de doelpuntenmaker, verbrak daarmee ook nog eens zijn eigen record. Celtic scoorde nog nooit zo snel in de Champions League. Het vorige record stond ook op naam van het wonderkind. Tegen Manchester City scoorde Dembélé na ruim 2 minuten de vorige snelste Celtic-goal in de CL.

8 minuten later maakte Neymar overigens alweer de gelijkmaker, dus van een stunt lijkt geen sprake.