Real Madrid kent makkelijk avondje tegen Depor (video's)

admin • 02:06, 21-08-2017 / Laatste Update: 09:17, 08-01-2024

In navolging van Barcelona heeft ook Real Madrid overtuigend de 1ste wedstrijd in La Liga gewonnen. In Coruña was de De Koninklijke veel te sterk voor de plaatselijke Deportivo. Effectief en zonder al te veel moeite werd het 3-0.

Deportivo opende zeer sterk. Ze zochten gelijk de confrontatie met de regerend landskampioen en ze kregen ook kansen. Zo mocht Florin Andone in de 7de minuut op Keylor Navas af, maar die verkleinde zijn doel goed, waardoor Andonde tegen hem aan schoot.

Real effectief

Toch was het Real dat na 20 minuten de score opende. Modric haalde vanaf rand 16 uit. De keeper van Depor kon de bal niet goed verwerken, waardoor die voor de voeten van Karim Benzema kwam. Die was niet egoïstisch en legde 'm af naar teamgenoot Gareth Bale. Die hoefde de bal alleen maar in het doel te lopen.

GOOOLLL! Real komt al snel op voorsprong! Bale werkt van dichtbij binnen #DEPRMA #ZiggoSport pic.twitter.com/GSjqHlImxi

— Ziggo Sport (@ZiggoSport) 20 augustus 2017

Niet lang daarna kreeg De Koninklijke de 2de kans van de wedstrijd en ook die zat er in. Marcelo gaf hard en strak voor op Casemiro, die'm bij de 2de paal binnen kon tikken.

En het is ook al 2-0! Casemiro schuift hem binnen en Real zit op rozen! #DEPRMA #ZiggoSport pic.twitter.com/MyXguTR5Jh

En gaat gewoon door

Bale had al gescoord, dus besloot hij Toni Kroos een doelpunt te gunnen. In de 6ste minuut legde hij de bal terug op de Duitser, die 'm vanaf rand 16 tegen de touwen knalde.

GOOOLLL! Een fraai actie van Bale! Hij behoudt het overzicht en stelt Kroos in staat om de 3-0 te maken! #DEPRMA #ZiggoSport pic.twitter.com/IoJdz9aCjf

Gemiste pingel

Na de 3de goal vond Real het eigenlijk wel prima en speelde de wedstrijd simpel uit, zonder al te veel krachten te verspillen. Wel kreeg Depor nog een penalty. De man van de grote kans in de beginfase mocht 'm nemen en Andone scoorde de pingel niet, maar schoot 'm naast.

Rood voor Ramos

Een klein smetje op de zege van Real was wel de rode kaart voor Sergio Ramos. Hij kreeg 2 keer geel. De 1ste kreeg hij door een opstootje, waarbij hij z'n in het gezicht van een tegenstander plantte. De 2de was wat zwaar gestraft nadat hij fel een kopduel aanging.