Vincent Janssen pakt gele kaart bij debuut voor het Mexicaanse Monterrey (video)

Trevor Wagener • 16:04, 18-08-2019 / Laatste Update: 21:25, 12-12-2023

Vincent Janssen heeft zijn debuut gemaakt voor zijn nieuwe club Monterrey. De spits viel in de Mexicaanse competitie in de wedstrijd tegen Toluca in de 73ste minuut in voor Rogelio Funes Mori.

Op dat moment stond zijn ploeg al met 2-0 voor, dat de eindstand bleek. Miguel Layun en Nicolas Sanchez scoorden de doelpunten. 10 minuten na zijn invalbeurt kon Janssen al het boekje in: hij kreeg een gele kaart.

Werk aan de winkel

Na 5 gespeelde wedstrijden staat Monterrey 5e in de competitie. Ze hebben 9 punten, 4 minder dan koploper America. De 25-jarige Janssen tekende op 23 juli een contract bij de Mexicanen en had dus een maandje acclimatiseringstijd nodig voordat hij kon debuteren.