Willems speelt gelijk met Eintracht Frankfurt tegen Mainz

EPA

admin • 01:40, 28-10-2017 / Laatste Update: 07:24, 08-01-2024

Met Jetro Willems de hele wedstrijd binnen de lijnen heeft Eintracht Frankfurt vrijdag een punt gepakt bij FSV Mainz 05. Het duel in de Bundesliga eindigde in 1-1.

Frankfurt kwam een paar minuten voor rust op voorsprong dankzij een eigen doelpunt van Stefan Bell. De aanvoerder van Mainz had de bal vorig jaar tijdens een uitwedstrijd tegen Eintracht Frankfurt ook al in eigen doel gewerkt. De thuisclub kwam in de 71e minuut langszij via invaller Suat Serdar.

Willems had net als de Franse spits Sébastien Haller (ex-FC Utrecht) een basisplaats bij de bezoekende ploeg van trainer Niko Kovac. Jonathan de Guzman kwam in de slotfase als invaller binnen de lijnen.

Met 15 punten uit 10 wedstrijden staat Frankfurt op de 7de plek in de Bundesliga, Mainz neemt met 11 punten voorlopig de 11de plek in.