12 december mogen de voetbalclubs stemmen over kunstgras
i

Pro Shots

12 december mogen de voetbalclubs stemmen over kunstgras

admin • 09:11, 29-08-2017 / Laatste Update: 16:42, 12-12-2023

De vele kritiek op kunstgras lijkt een beetje te hebben geholpen. Een klein groepje mensen gaat de komende maanden namelijk aan een plan werken waarin de voor- en nadelen van kunstgras zoveel mogelijk naast elkaar wordt gelegd. Op 12 december zal er over dit voorstel worden gestemd door de voetbalclubs in Nederland.

Dat weet het ADVolgens hen is er op 4 september een Vergadering Betaald Voetbal. Op die vergadering zullen er een paar mensen naar voren worden geschoven die het zogenaamde 'Werkgroep Kunstgras' gaan vormen. In die werkgroep moet een plan naar voren komen, waar de clubs op 12 december over mogen stemmen.

Discussie

En zo hopen we dat er langzaam maar zeker een einde komt aan de kunstgrasdiscussie. Veel mensen vinden het verschrikkelijk,  anderen zien de voordelen er wel van in. Aan de Werkgroep Kunstgras de taak om deze voors en tegens af te wegen en met een zo'n goed mogelijk plan te komen.

[poules_game teasertext="" team="feyenoord" statisticstext="" calltoaction="" url="" pool="sportnieuws/eredivisie-2017-18" ]