Achilles'29 ook niet langs Jong FC Utrecht

Brian Vesseur • 00:03, 15-10-2016 / Laatste Update: 05:37, 07-01-2024

Hekkensluiter Achilles’29 heeft vrijdagavond het eerste punt in zeven wedstrijden gepakt. De Groesbeekse eerstedivisionist speelde na zes nederlagen op eigen veld gelijk tegen Jong FC Utrecht: 1-1.

Achilles was de eerste helft vaak dreigend, maar echt grote kansen kreeg de thuisploeg niet. Niek Versteegen werkte na ruim een half uur de bal wel langs doelman Thijmen Nijhuis, maar verdediger Jelle de Lange redde net voor de doellijn.

Snelle goals

Jong FC Utrecht kwam na een uur spelen op voorsprong via Sow. Een minuut later trok Thijs Hendriks uit een corner de stand al gelijk. Versteegen had in de 77ste minuut de winnende treffer op zijn schoen. De spits faalde alleen oog in oog met doelman Nijhuis. Achilles speelde de laatste 10 minuten met 10 man, na de rode kaart voor Jop van Steen.

Stand

Door het gelijkspel is Achilles één punt ingelopen op FC Oss, de nummer 19 van de ranglijst. Het gat is nu drie punten.