ADO wil Parma-speler strikken: 'We zijn zeer geïnteresseerd' (video)

admin • 19:51, 29-07-2019 / Laatste Update: 22:09, 12-12-2023

Voor ADO-fans zijn het moeilijke tijden. Een vertrek van sterspeler Nasser El Khayati ligt elke dag op de loer een versterkingen komen ook niet makkelijk binnen. Nu de competitie bijna begint, heeft directeur Jeffrey van As eindelijk iemand op het oog: Alessio Da Cruz.

,,Als dat soort namen uitlekken en het is zo, dan ga ik dat niet ontkennen. Wij zijn zeer geïnteresseerd in hem'', zegt Van As op de clubkanalen over de interesse in de Nederlander, die vorig seizoen als huurling voor Spezia 14 potjes in de Serie B speelde. ,,Als hij komt, kunnen we een betere speler van hem maken. Ik weet dat hij graag naar ons toewil, maar we zijn ook afhankelijk van Parma.''

Eerder zat ADO ook achter Bayern-spits Joshua Zirkzee aan. Maar trainer Fons Groenendijk liet weten dat de jonge spits 'een gepasseerd station' is.

Exit

Bij ADO zijn deze zomer al een aantal belangrijke spelers vertrokken. Sheraldo Becker, vorig seizoen goed voor 8 goals, speelt sinds dit jaar voor Union Berlin. Ricardo Kishna is terug naar Lazio Roma. Hij heeft nog niet kunnen herstellen van een kruisbandblessure die hij in 2017 opliep.