Ai! ADO heeft door afzegging van PAOK maar 1 serieuze oefenpot in de benen
i

Angelo Blankespoor

Ai! ADO heeft door afzegging van PAOK maar 1 serieuze oefenpot in de benen

Brian Vesseur • 13:26, 19-07-2019 / Laatste Update: 06:58, 08-01-2024

PAOK Saloniki zou zaterdag in Honselersdijk oefenen tegen ADO Den Haag. Omdat de Grieken hebben afgezegd, zit ADO in de problemen. De Hagenezen hebben pas 1 serieuze oefenwedstrijd gespeeld, tegen KV Kortrijk. En het lijkt nu te kort dag om nog een oefenpotje in te plannen...

PAOK was de afgelopen weken in Nederland op trainingskamp, maar is inmiddels terug in Thessaloniki. De selectie van de Griekse kampioen en bekerhouder zou speciaal voor het oefenduel naar Nederland terugvliegen, maar dat ziet Abel Ferreira niet zitten. De Portugees heeft sinds begin deze maand de leiding, nadat trainer Razvan Lucescu pardoes naar Al-Hilal in Saudi-Arabië vertrok.

Druk op zoek

De eerstvolgende en vooralsnog laatste wedstrijd in de oefencampagne is volgende week vrijdag in Honselersdijk tegen de Belgische tweedeklasser Oud-Heverlee Leuven. De technische staf van ADO zit voor dit weekeinde nog met de handen in het haar, vooral omdat de agenda’s van de in Nederland verblijvende profclubs vol lijken. Nog iets vinden voor zaterdag is wel heel kort dag, terwijl op zondag de open dag is. De Hagenaars hopen nu voor maandag een alternatief te kunnen vinden.