🎥 | Ajax verslaat ook nummer 3 van Oostenrijk in voorbereiding op nieuw seizoen

BSR Agency

Martijn Baars • 21:55, 18-08-2020 / Laatste Update: 19:03, 04-01-2024

Ajax is dinsdagavond ongeslagen gebleven in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Op het trainingskamp in Oostenrijk werd Wolfsberger AC met 2-0 verslagen.

De Oostenrijkse club, nummer 3 van de afgelopen competitie achter Red Bull Salzburg en Rapid Wien, had niks in te brengen tegen de 2 verschillende elftallen van Ajax.

Goal Promes

Quincy Promes scoorde al heel vroeg in de 1e helft, na knullig balverlies van Wolfsberger. De keeper was ook helemaal van z'n plek, waardoor het makkelijk scoren was: 1-0.

Goal Gravenberch

Na rust bleef alleen doelman Kjell Scherpen in het veld staan en kreeg hij 10 andere spelers om zich heen. In het begin van de 2e helft viel de laatste goal van het duel al. Ryan Gravenberch zette een één-tweetje op met Lassina Traoré en rondde zo een mooie aanval af: 2-0.

Red Bull Salzburg

Zaterdag speelt Ajax nog op het Oostenrijkse trainingskamp tegen landskampioen Red Bull Salzburg. Eerder in de voorbereiding had Ajax nog geen enkele moeite met RKC (6-1 zege) en FC Utrecht (5-1 zege).