Ajax wil met Sparta beelden terugkijken rond vechtende stewards
i

Pro Shots

Ajax wil met Sparta beelden terugkijken rond vechtende stewards

admin • 07:38, 14-02-2017 / Laatste Update: 21:55, 05-01-2024

De wedstrijd tussen Ajax en Sparta van afgelopen zondag is nog niet voorbij. Althans, de wedstrijd die zich op de tribunes rond het uitvak zou hebben afgespeeld. De supporters van Sparta vonden dat de stewards in de Arena zich schandalig hadden gedragen. Terwijl Ajax juist vindt dat de meegereisde stewards uit Rotterdam waren begonnen met herrie schoppen.

Volgens de Spartanen moesten de fans na de verloren wedstrijd (2-0) heel lang blijven zitten voor ze de Arena mochten verlaten. Niet iedereen had daar een boodschap aan, en vertrokken alsnog. Daarop zouden de stewards van Ajax hardhandig hebben opgetreden en onder andere een steward van Sparta hebben geslagen.

Veltman

Ajax vertelt juist weer een andere versie van het verhaal. Een woordvoerder zegt tegen Ajax Life dat juist een steward van Sparta was begonnen met slaan en er eentje op de grond lag. Natuurlijk is er toen wel gewoon verder gespeeld, toch Joel Veltman?

Welles/Nietes

Om dit welles/nietes-verhaal te beëindigen heeft Ajax aangeboden om samen met Sparta nog eens de beelden terug te kijken om te bepalen wat er nu echt is gebeurd. "Wij zoeken nog uit of zich andere zaken hebben voorgedaan. Daarover zijn we nu informatie aan het verzamelen."