Arjen Robben wordt maar niet fit: 'Probeer van alles'
i

Getty Images

Arjen Robben wordt maar niet fit: 'Probeer van alles'

admin • 08:35, 15-02-2019 / Laatste Update: 04:46, 07-01-2024

Fit worden lut maar niet bij Arjen Robben. De Bayern-ster speelde op 27 november voor het laatst een duel voor de Duitsers en staat sindsdien langs de kant.

,,Ik probeer van alles", vertelt hij in Bild. ,,Maar het levert allemaal niets op. Ik leek tweemaal heel dichtbij en trainde weer met de ploeg. Maar toen kreeg ik toch weer last.”

'Weten niet wat het is'

De 35-jarige Robben scoorde in zijn laatste potje 2 keer in het gewonnen duel met Benfica (5-1) in de Champions League. Robben klaagde eerst over een dijbeenblessure. Later leek een zenuw in een heup klachten te veroorzaken. ,,Het probleem is dat we nog steeds niet precies weten wat er aan de hand is. Het is echt lastig", stelt Robben.

Plannen

De Nederlander mist dinsdag hoogstwaarschijnlijk het 1e duel met Liverpool in de achtste finales van de Champions League. Hij hoopt op 13 maart wel weer in actie te komen tijdens de return met de Engelse titelkandidaat. ,,Ik heb allerlei plannen in mijn hoofd. Dat is het probleem ook niet. Maar alles moet wel een beetje meewerken."