Van de Beek: 'Wat waren ze irritant, niet normaal'
i

AP

Van de Beek: 'Wat waren ze irritant, niet normaal'

admin • 09:44, 28-02-2020 / Laatste Update: 11:30, 15-01-2024

Het kostte hem flink wat moeite, maar uiteindelijk ging Donny van de Beek de spelers van Getafe wel nog even langs om ze te feliciteren. "Maar wat waren ze irritant. Vreselijk, niet normaal."

"Vorige week hebben we ze in de kaart gespeeld en nu ook weer", mopperde de blonde middenvelder bij het AD. "Al na 5 minuten staan we met 1-0 achter. Niet na een mooie aanval. Nee, ze mogen ingooien en kunnen zo maar scoren. Dan moeten we plotseling 4 keer scoren."

"En dan die scheidsrechter. Hij liet het maar gaan. Ze hebben niet eens een gele kaart gekregen voor tijdrekken. Nou, dan gaan ze er wel mee door hoor."

Ontbrekende sterkhouders

Ajax moet het al een tijdje stellen zonder de sterkhouders die het verschil kunnen maken. Maar een verklaring heeft Van de Beek niet. "Ik weet ook niet hoe het komt dat we steeds zo veel spelers missen. Het was vorig jaar een lang seizoen en veel jongens hebben nauwelijks vakantie gehad. Het is jammer, want ik denk dat we met een beetje meer geluk zelfs verder waren gekomen in de Champions League."