Blunderende De Gea kan rekenen op vertrouwen van coach en medespelers
i

AP

Blunderende De Gea kan rekenen op vertrouwen van coach en medespelers

admin • 09:25, 29-04-2019 / Laatste Update: 06:22, 07-01-2024

Zondag was het weer raak: David de Gea blunderde in het shirt van Manchester United. Niet voor de 1e keer de afgelopen tijd en dus heeft de Spaanse keeper het bij veel United-fans gedaan. Door een fout van de keeper pakte Chelsea op Old Trafford een puntje: 1-1.

Gelukkig voor de goalie, heeft coach Solskjær nog wel vertrouwen in de Spanjaard. Bij een vraag of de trainer dacht om De Gea buiten de ploeg te laten was het antwoord duidelijk: "Nee. David is bij deze club altijd een fantastische keeper geweest. Zijn reactie na City was goed en ik heb vertrouwen in hem. Hij weet dat hij beter kan bij die goal, maar zulke dingen gebeuren nu eenmaal."

2 minuten voor de rust verwerkte De Gea een afstandsschot van Antonio Rüdiger niet goed. Daardoor kon Marcos Alonso van dichtbij scoren. Balen, volgens Juan Mata, maar De Gea's medespelers blijven volledig achter hun nummer 1 staan. "David staat wat mij betreft niet ter discussie. Hij was de beste speler van de afgelopen jaren. We hebben allemaal goede en slechte momenten in onze carrière, het belangrijkste is hoe we reageren. Ik heb 100 procent vertrouwen in hem, dat hebben we allemaal."