'Cavani wijst dikke bonus af en wil pingels zelf blijven nemen'
i

ANP

'Cavani wijst dikke bonus af en wil pingels zelf blijven nemen'

Martijn Baars • 12:10, 25-09-2017 / Laatste Update: 02:05, 08-01-2024

De soap bij Paris Saint-Germain is nog niet helemaal afgelopen. Edinson Cavani zou van PSG een dikke bonus van 1 miljoen euro krijgen als de Uruguayaan voortaan de penalty's door Neymar laat nemen, maar daar had hij even geen zin in.

Dat meldt de Spaanse krant El País. Cavani zou sowieso al een bonus van 1 miljoen euro krijgen als hij topscorer van de Ligue 1 zou worden. Maar PSG-president Nasser Al-Khelaifi wilde de Uruguayaan zijn bonus nu al geven, ongeacht of hij topscorer wordt of niet.

Doe het lekker zelf!

Maar dan moet Cavani dus wel alle penalty's voortaan door Neymar laten nemen, en daar heeft el Matador even geen zin in. Neymar moet maar op eigen houtje topscorer worden als ook hij een bonus van 1 miljoen eurootjes wil bijschrijven op zijn toch al overvolle bankrekening.

Soap

In de vorige aflevering van dé (na)zomersoap van het moment zagen we dat Neymar zijn excuses had aangeboden voor zijn ruzie met Edinson Cavani.

Het is nooit saai in Parijs, dat blijkt wel weer. Wij zijn in ieder geval benieuwd naar de volgende aflevering van BTMT (Bons temps, mauvais temps, goede tijden, slechte tijden).