Commentator die vliegramp overleefde uit z’n dak na goal Chapecoense (video)
i

AP

Commentator die vliegramp overleefde uit z’n dak na goal Chapecoense (video)

admin • 15:08, 09-03-2017 / Laatste Update: 20:33, 05-01-2024

Chapecoense won dinsdag zijn 1e internationale wedstrijd na de verschrikkelijke vliegramp met 2-1. Het werd een emotionele avond voor de Braziliaanse club, zeker omdat een van de overlevenden - journalist Rafael Henzel - het commentaar verzorgde op Radio Oeste. Na de 1e goal van 'Chape' kwamen er dan ook heel wat emoties vrij.

29 november

Henzel is 1 van de 6 mensen die de vliegtuigcrash heeft overleefd. In het vliegtuig zaten op die bewuste 29e november 2016 naast alle spelers en staf ook journalisten en sponsors aan boord.

'Mijn hart ontploft'

In zijn commentaar ging Henzel daar na de 1e goal nog even op in. Ons Portugees is niet heel best, maar volgens ESPN schreeuwde hij onder andere: "Mijn hart ontploft met vreugde, onze harten sturen zo veel vreugde."

Of je het nu kan verstaan of niet, onderstaand filmpje is te mooi om niet te bekijken/beluisteren. Zie je het filmpje niet, klik dan hierrr.

Não tem como n se emocionar com essa narração Rafael Henzel do 1º gol da Chapecoense na sua história Libertadores 💚💚 pic.twitter.com/uPUD7UGiDy

— Liberta Depre (@liberta_depre) 8 maart 2017