Dortmund geeft zege compleet uit handen tegen Schreuders Hoffenheim

BSR Agency

admin • 23:48, 20-12-2019 / Laatste Update: 07:38, 05-01-2024

Borussia Dortmund heeft de 3 punten volledig laten lopen. Tegen Hoffenheim verspeelde het een 1-0 voorsprong en ging het vlak voor tijd zelfs onderuit. De ploeg van Alfred Schreuder staat hierdoor 6e in de Bundesliga met 27 punten. Dortmund staat 4e met 3 punten meer.

Mario Götze bracht de bezoekers uit Dortmund al in de 17de minuut op voorsprong. De aanvaller schoot een voorzet van Achraf Hakimi langs doelman Oliver Baumann. Borussia verzuimde daarna de 2-0 binnen te schieten en zag Hoffenheim zo’n 10 minuten voor tijd op gelijke hoogte komen. Invaller Jürgen Locadia kon de voorzet van links niet goed verwerken, Sargis Adamyan schoot wel raak.

In de slotminuten kopte Andrej Kramaric de ploeg van Schreuder naar de winst. Het duurde wel even voordat de VAR besloot dat Adamyan bij zijn voorzet niet buitenspel had gestaan.