Duitse ex-international Kevin-Grosskreutz knokt zichzelf het ziekenhuis in
i

Pro Shots

Duitse ex-international Kevin-Grosskreutz knokt zichzelf het ziekenhuis in

admin • 20:38, 28-02-2017 / Laatste Update: 08:15, 07-01-2024

Kevin Grosskreutz verblijft momenteel in een ziekenhuis waar hij herstelt van een vechtpartij. Dat heeft VfB Stuttgart, de club van de 28-jarige voormalige Duitse international, dinsdag bekendgemaakt.

"Gezien de omstandigheden gaat het goed met Kevin Grosskreutz", liet Stuttgart op zijn website weten. "Wellicht zal hij morgen het ziekenhuis mogen verlaten. Onze speler zal na het voorval een klacht indienen."

Statement des #VfB zu Kevin #Großkreutz: https://t.co/uCXjMSChXc

— VfB Stuttgart (@VfB) February 28, 2017

Vechtpartij

Grosskreutz zou in de nacht van maandag op dinsdag bij een vechtpartij betrokken geweest zijn, maar de precieze omstandigheden zijn nog niet duidelijk. Volgens rapporten van de politie van Stuttgart raakte afgelopen nacht een 28-jarige man aan het hoofd gewond tijdens een schermutseling, maar een identiteit wordt niet gegeven. Ook een 16-jarige jongeman werd naar het ziekenhuis gevoerd. Daarnaast arresteerde de politie 4 personen.

Grosskreutz kreeg in het verleden menig keer het publiek op de banken bij de Duitse topclub Dortmund, maar is nu verzeild bij VfB Stuttgart in de tweede klasse. Stuttgart staat na 22 speeldagen aan de kop met 5 punten meer dan eerste achtervolger Hannover. De verdediger telt 6 caps bij de Duitse nationale ploeg, met wie hij in 2014 de wereldtitel pakte. In Brazilië speelde Grosskreutz echter geen minuut.