Engelsen in shock na uitlekken sextape Spurs-middenvelder Dele Alli (video)

Trevor Wagener • 20:34, 05-02-2018 / Laatste Update: 08:40, 07-01-2024

In Engeland smult men momenteel van een sappige roddel over Spurs-middenvelder Dele Alli. In een filmpje dat maandag online kwam, was te zien hoe hij oraal werd bevredigd door een onbekende jongedame.

Alli is, als vanzelfsprekend, niet blij met de video en heeft enkele advocaten ingeschakeld. Het verhaal dat rondgaat, is dat fans van Liverpool de video expres lieten lekken. Het filmpje was een dag na het gelijkspel tegen Tottenham Hotspur (2-2) voor het grote publiek te zien.

De beelden, die bij elkaar zo'n 12 seconden duren, is wel al van een tijd geleden. Het 21-jarige talent was namelijk nog zonder tattoos te zien. Zowel Alli als Tottenham Hotspur heeft nog niet gereageerd op het gedoe.

Naakte waarheid

Caroline McAteer is de directrice van Sports PR Company, het bedrijf dat door Alli erbij werd gehaald. Zij zei tegen de Daily Star dat ze ermee bezig zijn. "Er is geen bewijs dat dit om mijn cliënt gaat." Dat kan McAteer wel zeggen, maar: het is best duidelijk dat Alli op de video te zien is.

Uitleg

Net als ieder ander waarvan intieme beelden op zijn gedoken, zit ook Alli beslist niet te wachten op deze ophef. Helemaal niet omdat hij - volgens de Britse roddelpers - sinds kort aan het daten is met supermodel Ruby Mae.