Ex-Spartaan Dougall wilde doorspelen met beenbreuk: 'Weet niet wat me bezielde'
i

Getty Images

Ex-Spartaan Dougall wilde doorspelen met beenbreuk: 'Weet niet wat me bezielde'

admin • 15:20, 19-03-2019 / Laatste Update: 17:05, 05-01-2024

Ken je Kenny Dougall toevallig nog? De middenvelder degradeerde vorig seizoen met Sparta Rotterdam uit de Eredivisie en speelde daarvoor nog voor Telstar. Hij vertrok afgelopen zomer naar Barnsley uit de Engelse League One, het 3e niveau. Een competitie voor echte mannen.

Want de lagere klassen in Engeland staan erom bekend dat je niet van suiker moet zijn gemaakt om daar te overleven. En dat is Dougall duidelijk niet. Afgelopen vrijdag liep de Australiër in de uitwedstrijd tegen Doncaster Rovers een pijnlijke beenbreuk op.

'Weet niet waarom'

Dat bleek in ieder geval vlak na de wedstrijd. Tijdens de wedstrijd wilde Dougall wonder boven wonder nog doorspelen, ondanks dat hij dus zijn been had gebroken. Heel geslaagd werd die poging uiteraard niet.

"Ik weet niet wat me bezielde om verder te spelen met een gebroken been, maar niemand kan zeggen dat ik het niet heb geprobeerd", laat Dougall lachend weten op zijn Instagram. Het potje tegen Doncaster was ook direct zijn laatste wedstrijd van het seizoen.

 

 

🔴 ⚪️ Injuries are part of the game and unfortunately I’ve been hit with another tough pill to swallow. Full trust in the lads to get us up into the champ! Don’t know why I’ve tried to play on with a broken leg but nobody can say I didn’t try 😂 🔴 ⚪️

Een bericht gedeeld door Kenny Dougall (@kennydougall) op