Van Geel doet er alles aan: 'Kuyt moet gewoon bij Feyenoord blijven'
i

Pro shots

Van Geel doet er alles aan: 'Kuyt moet gewoon bij Feyenoord blijven'

admin • 22:00, 15-05-2017 / Laatste Update: 21:07, 05-01-2024

Of Dirk Kuyt nu besluit om te stoppen of nog een jaar doorgaat, hij moet absoluut behouden blijven voor Feyenoord. Dat zegt technisch directeur Martin van Geel tegen de NOS. ,,Want deze man is van onschatbare waarde."

Van Geel heeft wekelijks contact met de speler die Feyenoord gisteren met drie doelpunten tegen Heracles naar de landstitel schoot. ,,Ik heb hem aangegeven: blijf zo lang mogelijk voetballen, dat is het mooiste dat er is. Maar ga je stoppen, ga je die beslissing ooit nemen, dan staan de deuren hier altijd voor je open. Jij moet bij Feyenoord blijven, jij moet in een rol die jou past absoluut behouden blijven voor de club. We blijven daarover in gesprek, zeker weten."

Berghuis

Van Geel hoopt ook dat Steven Berghuis volgend seizoen nog rondloopt in Rotterdam. De buitenspeler wordt gehuurd van Watford en zit bij Feyenoord lekker in zijn vel. ,,Wij vinden hem een fantastische speler, die bij ons alleen maar beter is geworden", zegt de technisch directeur. ,,We gaan met Watford praten om te kijken of we hem hier kunnen houden."

Interesse

Na het behalen van de landstitel zal het Van Geel niet verbazen als er voor sommige jongens interesse komt uit het buitenland. ,,Gelukkig heeft een aantal spelers hun doorlopende contract onlangs verlengd. Dat is een stevig signaal. Verder zijn we in gesprek met Brad Jones over zijn toekomst."

Elia

Eljero Elia voetbalt volgend seizoen niet meer in de Kuip. Hij liet gisteren tijdens de festiviteiten weten dat hij het tijd vindt voor een nieuwe uitdaging.