HAHA! Lineker gaat naakt op z'n kop staan als Leicester titel weer pakt
i

Pro Shots

HAHA! Lineker gaat naakt op z'n kop staan als Leicester titel weer pakt

admin • 19:41, 06-11-2016 / Laatste Update: 22:52, 07-01-2024

Gary Lineker, wat een held. De presentator van Match of the Day belooft weer wat lekkers voor de vrouwelijke kijkers als Leicester City opnieuw de titel pakt. Hij gaat dan naakt op z'n kop staan, maar daar blijft 't niet bij. Sidekicks Alan Shearer en Ian Wright mogen hem dan lekker op z'n billetjes slaan met een stok. Zie je het al voor je?

Lineker gooide zondag een tweet eruit met z'n bijzondere aankondiging. Dat deed-ie net voor Leicester begon aan de pot tegen West Bromich in de Premier League. Overigens hoeven de mannen die graag MOTD niet bang te zijn dat ze Gary ook echt in z'n blote piel zien, want City doet het dit seizoen een stuk minder goed dan vorig jaar toen het de 1e titel in de geschiedenis pakte. Met een 13e plaats is het allemaal nog niet echt best.

If Leicester retain the title I'll do the first MOTD next season naked, standing on my head while Shearer and Wrighty beat me with a stick.

— Gary Lineker (@GaryLineker) 6 november 2016

In z'n boxer

Maar we hopen nu toch echt dat Leicester de titel weer pakt, want Lineker is een man van z'n woord. Hij presenteerde de 1e MOTD van dit seizoen in z'n boxer omdat hij had gezegd dat-ie dat zou doen als City kampioen werd. En ja hoor, zul je net zien... Benieuwd of het Leicester motiveert om extra gas te geven!