Go Ahead Eagles - Feyenoord | Op deze zender kijk je live naar het duel dat PSV definitef de titel kan opleveren
Heerenveen - PSV is donderdagavond live te zien op ESPN 1. ©Pro Shots

Go Ahead Eagles - Feyenoord | Op deze zender kijk je live naar het duel dat PSV definitef de titel kan opleveren

18:38, 25-04-2024 / Laatste Update: 21:12, 25-04-2024

PSV kan donderdagavond kampioen worden bij een misstap van Feyenoord. De Eindhovenaren wonnen zelf met 0-8 bij Heerenveen en zijn daarmee al officieus kampioen. De officiële titel kan dus later vanavond volgen na het duel tussen Go Ahead Eagles en Feyenoord.

PSV wordt kampioen als de Rotterdammers bij Go Ahead Eagles punten verspelen. De Eindhovenaren moesten daarvoor zelf wel eerst winnen bij Heerenveen, maar dat bleek geen enkel probleem. PSV liet niets heel van de Friezen en boekte de grootste uitzege ooit in de Eredivisie: 0-8.

Op welke zender is Go Ahead Eagles - Feyenoord?

Om PSV kampioen te zien worden, moeten fans ook naar Go Ahead Eagles - Feyenoord kijken. Puntenverlies van de kersverse bekerwinnaar (en met een feestje nog in de benen) betekent dat de Eindhovenaren pas officieel kampioen van de Eredivisie zijn.

Om live naar Go Ahead Eagles - Feyenoord te kijken moet je wel een abonnement op ESPN hebben. Die wedstrijd is namelijk op ESPN 2. Het duel tussen de nummer 8 en 2 van de Eredivisie begint om 21:00 uur. ESPN 2 is vanaf half negen live met de voorbeschouwing.

Maandag vierde Feyenoord nog de bekerwinst met de fans. In Rotterdam stalen Lutsharel Geertruida en Gernot Trauner de show door vaak de microfoon te pakken en te zingen. Trauner had na de bekerfinale nog iets moois te melden aan deze site: hij blijft ook volgend seizoen bij Feyenoord.

12:11 - 22-04-2024

Veel Feyenoord-fans staan 'ziek' bij bekerhuldiging Feyenoord: 'Ik heb keelpijn'

Veel Feyenoord-supporters waren maandag al vroeg aanwezig bij de bekerhuldiging in Rotterdam. Niet iedereen heeft vrij op maandagochtend. Maar de echte supporters hebben er toch voor gezorgd dat ze vandaag vrij zijn. Opvallend is dat veel fans aangeven 'ziek' te zijn en daardoor niet kunnen werken. Misschien dat een croissantje voor de feestvierders helpt.