Inter heeft ook zonder De Boer moeite maar wint wel van hekkensluiter

admin • 21:36, 06-11-2016 / Laatste Update: 22:07, 12-12-2023

Internazionale heeft zondag de eerste competitiewedstrijd na het ontslag van trainer Frank de Boer gewonnen. Dat deed het tegen hekkensluiter Crotone: 3-0.

Ivan Perisic brak pas in de 84ste minuut op aangeven van Mauro Icardi de ban. De Argentijn maakte even later zelf vanaf de strafschopstip, het tweede doelpunt. In blessuretijd scoorde Icardi nog eens: 3-0.

Vechhi op de bank

Jeugdtrainer Stefano Vecchi zat net als donderdag in de met 2-1 verloren wedstrijd tegen Southampton in de Europa League op de bank bij Inter. De Italiaanse club gaf zondag aan dat de opvolger van De Boer binnen 2 dagen wordt gepresenteerd. Dat wordt waarschijnlijk Stefano Pioli.

Inter steeg door de winst naar de 9e  plaats in de Serie A en heeft nu 17 punten uit 12 wedstrijden.