Juventus biedt ver onder de vraagprijs, De Ligt meldt zich maandag 'gewoon' bij Ajax
i

BSR Agency

Juventus biedt ver onder de vraagprijs, De Ligt meldt zich maandag 'gewoon' bij Ajax

admin • 11:58, 04-07-2019 / Laatste Update: 12:16, 15-01-2024

Ajax gaat ervan uit dat Matthijs de Ligt zich komende maandag gewoon op De Toekomst meldt om zich met de Amsterdammers voor te bereiden op het nieuwe seizoen. Juventus wil de 19-jarige verdediger dolgraag overnemen, maar bereikte tot op heden nog geen akkoord met de landskampioen. Dat weet het AD.

De Italianen hebben inmiddels een bod uitgebracht, naar verluidt ongeveer 65 miljoen euro inclusief bonussen, maar dat ligt nog ver verwijderd van de verlangde transfersom van Ajax. De Amsterdammers houden al langere tijd rekening met een vertrek van De Ligt, maar hebben daarbij wel een verkoopprijs, aanzienlijk hoger dan het bod van Juventus, als ondergrens bepaald.

Voorkeur bij Juve

Het bod van Juventus zou bovendien veel minder zijn dan de indicaties die Paris Saint-Germain, en in eerder stadium ook FC Barcelona, hebben afgegeven in de hoofdstad. De Spaanse topclub lijkt echter al te zijn afgehaakt aangezien het niet kan voldoen aan de persoonlijke eisen van het kamp De Ligt. PSG en Juventus waren onlangs in een flinke strijd verwikkeld om de slag om de persoonlijke eisen te winnen, waarbij de Fransen verder willen gaan dan de Italianen. Toch lijkt de voorkeur van De Ligt zelf bij Juventus te liggen.