Klaiber na pittig weekje: 'Elke wedstrijd nu finale voor mij'
i

BSR Agency

Klaiber na pittig weekje: 'Elke wedstrijd nu finale voor mij'

admin • 16:03, 08-03-2020 / Laatste Update: 09:47, 05-01-2024

Met een fraai doelpunt en twee assists was Sean Klaiber van grote waarde voor FC Utrecht tegen Sparta (5-1). Het was het einde van een emotionele week voor de rechtsback, die door een schorsing de finale mist. "Ik moet er niet meer aan denken."

Klaiber kreeg in de slotfase van de halve finale tegen Ajax (2-0) een gele kaart, waardoor hij geschorst is voor de finale tegen Feyenoord. "Ik heb het een plekje moeten geven. Natuurlijk, het was misschien een beetje dom van mij, maar het is zoals ik ben. Ik moet er nu niet meer aan denken, gewoon doorgaan", aldus Klaiber voor de camera’s van FOX Sports.

Extra drive

Klaiber geeft toe dat hij zich extra wilde laten zien. "Er was zeker extra drive vandaag ja, ik wilde alles geven. Elke wedstrijd is nu als een finale voor mij, dat leg ik mezelf op."

Volgens de rechtsachter was FC Utrecht in de eerste helft zoekende. "Het tempo was te laag, daardoor kwamen we er niet doorheen. In de tweede helft klapten we eroverheen en hebben we het publiek getrakteerd. Het was zwaar om dit te geven na afgelopen woensdag, maar het is fantastisch om dit op de mat te leggen."