Koeman in slotfase langs Burnley, Leicester geeft ruime voorsprong weg

admin • 20:02, 15-04-2017 / Laatste Update: 17:20, 12-12-2023

In de Premier League stonden er meer een aantal potjes op het programma. Ronald Koeman won met zijn Everton van Burnley, Leicester geeft een lekkere voorsprong uit handen en Sunderland scoort eindelijk weer eens, maar winnen lukt nog niet.

Sunderland mag half juichen

De supporters van Sunderland konden voor het eerst in lange tijd weer eens juichen. Wahbi Khazri schoot in het eigen Stadium of Light de gelijkmaker tegen West Ham United tegen de touwen. Dat was het eerste doelpunt voor Sunderland sinds 14 januari. Toch ging West Ham United er met de zege vandoor: 2-1.

Everton laat langs Burnley

Wat een eenvoudige middag had moeten worden, werd voor Everton nog behoorlijk lastig. Vlak na rust opende Phil Jagielka de score, maar trok Sam Vokes de stand al snel gelijk. De ploeg  van Ronald Koeman moest dus gas blijven geven. Via Mee en Lukaku werd de zege in de slotfase van de wedstrijd veiliggesteld: 3-1.

Leicester geeft comfortabele voorsprong uit handen

Leicester City leek tegen Crystal Palace wel op rozen te zitten. Dankzij goals van Robert Huth en Jamie Vardy stonden The Foxes vlak na de rust al op 2-0. Tegen Crystal Palace was dat alleen niet genoeg, want Palace gooide er nog even een slotoffensief tegenaan. Uiteindelijk pakte het elftal van Big Sam zelfs nog een felbevochten punt: 2-2.