Kramer blijft erin geloven: 'Vanaf nu alles winnen en er is niets aan de hand'

admin • 09:45, 03-04-2017 / Laatste Update: 09:20, 12-12-2023

Michiel Kramer moest zondag bij Feyenoord al na 10 minuten plots invallen voor topscorer Nicolai Jorgensen. De spits kon geen potten breken, maar scoorde nog wel in blessuretijd. Toch besefte Kramer dat Feyenoord niet goed genoeg was.

"En dat is vervelend", zei hij na afloop van de verloren Klassieker. "Het lijkt alsof de krachtsverhoudingen supergroot waren, maar we waren net niet scherp genoeg. Dan verlies je de wedstrijd. De tegenstander speelde ook goed, pas na de 2-1 gingen we er weer een beetje in geloven."

Verdiende winst Ajax

"Al met al heeft Ajax wel verdiend gewonnen. Ze hebben iets meer kansen gekregen", zei Kramer tegen Fox Sports. De verliespartij hoeft voor Feyenoord geen dreun te betekenen, zo denkt de aanvaller. "Vanaf nu moeten we elke wedstrijd winnen, dan is er niks aan de hand en staan wij met de schaal."

[poules_game teasertext="" team="feyenoord" statisticstext="" calltoaction="" url="" pool="sportnieuws/eredivisie-2016-17" ]