Lampard over hamstringblessure Ziyech: ‘Hakim heeft het gevoel dat het niet zo erg is’
i

EPA

Lampard over hamstringblessure Ziyech: ‘Hakim heeft het gevoel dat het niet zo erg is’

Martijn Baars • 16:53, 07-12-2020 / Laatste Update: 20:19, 05-01-2024

Frank Lampard verwacht dat Hakim Ziyech over een aantal weken weer kan voetballen voor Chelsea. De Marokkaanse vleugelspeler viel zaterdag geblesseerd uit tijdens het gewonnen competitieduel met Leeds United. Ziyech liep een hamstringblessure op in de aanloop naar de gelijkmaker van Olivier Giroud.

De oud-Ajacied, die na zijn overstap van Amsterdam naar Londen al snel een basisplaats veroverde, laat maandag een MRI-scan maken van zijn rechterbovenbeen. "We moeten de uitslag afwachten", zei trainer Lampard. "Hakim heeft het gevoel dat het niet zo erg is. Dat zou betekenen dat hij er slechts een paar weken uit ligt."

Kepa is terug

Chelsea sluit de groepsfase van de Champions League dinsdag op Stamford Bridge af tegen Krasnodar. De Engelse ploeg is met 13 punten uit 5 duels al zeker van de 1e plaats in de groep en een vervolg in de knock-outfase. Lampard geeft de Spaanse keeper Kepa Arrizabalaga, die na een aantal blunders zijn basisplaats is kwijtgeraakt aan de Senegalese nieuwkomer Edouard Mendy, tegen Krasnodar weer een kans onder de lat.