Niets te gek voor Leicester City: gratis bier voor fans
i

pro shots

Niets te gek voor Leicester City: gratis bier voor fans

admin • 22:41, 22-12-2015 / Laatste Update: 20:43, 12-12-2023

Leicester City, de verrassende koploper van de Premier League, mag niet klagen over het afgelopen jaar en daarom trakteren de Thaise eigenaars van de club op... bier. Elke fan krijgt volgende week in het thuisduel met Manchester City een gratis fles bier om te proosten op de successen.

Ook in 2014 deed de club dit - toen werd er geproost op de promotie van de club naar de Premier League in de zomer van dat jaar. In december stond Leicester echter alweer in de gevarenzone van de ranglijst. Een bizarre ommekeer zorgde ervoor dat Leicester overleefde in de Premier League en twaalf maanden later is de club de gevierde koploper van de Premier League.

Daar mag op geproost worden, wat de voorzitters betreft. ,,Niets van dit alles was mogelijk geweest zonder de geweldige steun van de fans'', schrijven ze op de clubwebsite van Leicester City. ,,Ik hoop dat alle 30.000 fans ervan genieten om het glas te heffen met ons als we samen richting 2016 gaan.''

Pizza

Bij Leicester City genieten ze volop van het leven. Zo staat trainer Claudio Ranieri erom bekend zijn spelers zo nu en dan te trakteren op champagne en/of pizza. Om het helemaal af te maken heeft topscorer Jamie Vardy zijn eigen chips!