Ontbijtshake: Madrileense finale in Champions League, zieke KO van amateur MMA-vechter
i

Pro Shots

Ontbijtshake: Madrileense finale in Champions League, zieke KO van amateur MMA-vechter

admin • 08:00, 05-05-2016 / Laatste Update: 12:20, 07-01-2024

Goedemorgen! Waar veel mensen op hoopten is woensdagavond werkelijkheid geworden. Regel vrij, stuur je vriendin een weekend weg en nodig al je vrienden uit op 28 mei. Dan is het in Milaan zo ver. El Derbi madrileño, oftewel de finale in de Champions League tussen Real Madrid en Atletico Madrid.

Atletico wist zich dinsdagavond al te plaatsen voor de finale door Bayern München uit te schakelen. Woensdagavond was Real te sterk voor Manchester City. Het werd in Estadio Bernabeu 1-0 voor de mannen van Zinedine Zidane. Check hier het verslag met video's van alle hoogtepunten.

Vardy komt met boek over eigen sprookje

Gaaf, gaaf en nog eens gaaf. Leicester-spits Jamie Vardy komt met een eigen boek over hoe hij het van de amateurvelden tot kampioen van de Premier League heeft geschopt. 'Het blijft toch gek dat ik als productiemedewerker en zondagochtend voetballen met mijn maten, nu voor Engeland heb mogen scoren tegen wereldkampioen Duitsland. Het blijft een grote droom', aldus de 29-jarige spits van Leicester City. Lees hier meer.

Amateur MMA-vechter trapt met gruwelijke front-kick tegenstander KO

Julio Calcina zal goede hoofdpijn hebben overgehouden aan de zieke trap van amateur MMA-vechter Sheldon Reid. Hij trapte Calcina in Liverpool met een gruwelijke front-kick KO.

Om naar uit te kijken: Europa League-voetbal en Premier League of Darts

Vanavond is het weer zover. Een goede dosis voetbal in de Europa League waarin Liverpool een 1-0 achterstand tegen Villarreal in eigen huis moet goed maken. Daarnaast neemt Sevilla het in eigen huis op tegen Sjachtar Donetsk. Zullen we ook hier een Spaanse finale krijgen?

Daarnaast is er ook weer lekker veel darten in de Premier League of Darts, waarin Raymond van Barneveld er voor kan zorgen dat Van Gerwen een bonus van 30.000 euro misloopt..