Ontbijtshake: Maria Sjarapova geschorst, Ronaldo best betaalde sporter ter wereld
i

ANP foto

Ontbijtshake: Maria Sjarapova geschorst, Ronaldo best betaalde sporter ter wereld

admin • 08:00, 09-06-2016 / Laatste Update: 10:11, 15-01-2024

Goedemorgen! Sjarapova gaat in hoger beroep tegen haar schorsing van 10 jaar. Ze kan deze onverdiende zware straf niet accepteren, vindt ze zelf. Ronaldo heeft iets te horen gekregen wat hij zeker geen straf vindt. Ronaldo is namelijk de best betaalde sporter ter wereld. Wat hij vast erg leuk zal vinden is dat Messi op de tweede plaats (achter hem!) staat. En Frank de Boer, misschien moet hij maar coach worden van zo iemand als Ronaldo, die weet tenminste wel wat hij wil. Want onze Frankie weet

Maria Sjarapova in hoger beroep

Sjarapova gebruikte maar liefst tien jaar meldonium. Dit is lange tijd toegestaan geweest, maar sinds dit jaar is dit middel verboden. Sjarapova neemt haar volle verantwoordelijkheid, maar vindt haar straf van maar liefst twee jaar schorsing (veeeel) te zwaar. Ze gaat daarom dan ook in hoger beroep om haar straf tenminste te kunnen verminderen.

Christiano Ronaldo: best betaalde sporter ter wereld

Ronaldo verdiende dit jaar zo'n 88 miljoen dollar (WOW). Concurrent Messi had 'slechts 81,4 miljoen dollar'. Hiermee staan Ronaldo en Messi op nummer 1 en 2 als best betaalde sporters ter wereld. Het is voor het eerst in de geschiedenis dat er een voetballer bovenaan staat in deze lijst.

Frank de Boer

Frankie, wanneer ga je toch eens een club wel accepteren?! Vandaag werd zowel Lazio Roma als Anderlecht geweigerd. De Boer gaf zelf aan te willen gaan voor een club waarin hij het vertrouwen heeft om een aantal jaren te kunnen blijven. Hij leek in Everton de ideale club te hebben gevonden, alleen werd Everton voor zijn neus weggekaapt door Ronald Koeman.

En ohja, mocht je in Iran wonen en toevallig ook nog voetballen, zou ik geen SpongeBob SquarePants-kleding dragen. De 29-jarige keeper Sosha Makani is namelijk voor het dragen van zo'n kleding geschorst door de Iraanse bond.