PSV rekent op emotionele middag in 10 minuten af met VVV

Orange Sport

admin • 20:38, 06-10-2019 / Laatste Update: 14:11, 05-01-2024

De vraag is maar hoeveel zin de spelers van PSV hadden in de wedstrijd tegen VVV Venlo na het pijnlijke nieuws van Mohammed Ihattaren. Toch bewezen de Eindhovenaren hun middenvelder een mooie dienst door thuis met 4-1 van de Limburgers te winnen.

Na een eerbetoon in de vorm van een minuut stilte, spandoeken en een applaus in de 24e minuut kon de wedstrijd niet echt loskomen. Het blok van VVV stond goed, waardoor de 1e helft niet al te veel kansen genoteerd konden worden. De ruststand was daarom ook nog precies hetzelfde als bij de start van de wedstrijd.

PSV komt op stoom na rust

Pas in de 2e helft vielen er wat gaatjes in de stugge verdediging van VVV. Toen ging het ook hard met de score. In 10 minuten tijd stond er een score van 3-0 op het scorebord na goals van Steven Bergwijn, Denzil Dumfries en Donyell Malen. VVV deed nog wat terug door een goal van Tobias Pachonik, maar het mocht niet meer baten.

Bij PSV mocht Ryan Thomas na een lange en zware revalidatie zijn rentree maken onder applaus van het publiek. Direct na zijn invalbeurt zette Malen met zijn 2e treffer de eindstand neer op 4-1.