Ramos stuurt namens Real Madrid Málaga weer naar huis (video)
i

Pro Shots

Ramos stuurt namens Real Madrid Málaga weer naar huis (video)

admin • 19:07, 21-01-2017 / Laatste Update: 05:34, 08-01-2024

Real Madrid heeft weer gewonnen. Nadat ze 2 keer punten verloren van Sevilla en Celta, werd Málaga wel verslagen. Man of the Match was Sergio Ramos met de enige 2 doelpunten namens Real Madrid.

Ronaldo uitgefloten

Cristiano Ronaldo scoorde voordat de wedstrijd begon maar liefst 249 keer in La Liga voor De Koninklijke. Toch werd hij af en toe uitgefloten door het eigen publiek, opmerkelijk. Met ook nog 77 assists voor Real in de competitie is Ronaldo gemiddeld bij 1,4 doelpunten per wedstrijd betrokken.

Ramos scoort wel

Ronaldo mag dan wat minder presteren. Gelukkig hebben ze in Madrid ook nog een andere doelpuntenmachine. Het duurde even, en het liep in het begin ook niet helemaal lekker, maar centrale verdediger Sergio Ramos kopte in de 35e minuut hard raak.

8 minuten later was het wéér Ramos uit een dode-spelsituatie. Hij liep een voorzet van Toni Kroos binnen.

Vaker dan Neymar

Ramos heeft daarmee dit seizoen in alle competities een beter doelpuntengemiddelde dan Neymar!

In 2016/17

All competitions

Ramos: 8 goals [19 games]

Neymar: 8 goals [22 games]

Liga

Ramos: 6 goals [11 games]

Neymar: 4 goals [14 games]

— Real Madrid Stats (@RMadrid_Stats) 21 januari 2017

Málaga doet wat terug

Ondanks de 2 goals van Ramos, gaf Málaga niet op. Juanpi scoorde namelijk in de 63e minuut de aansluitingstreffer in Santiago Bernabéu.

Ronaldo

Cristiano Ronaldo deed er vooral in de 2e helft alles aan om ook zijn naam op het scorebord te zetten, maar dat lukte hem niet. Het publiek kon zijn inzet waarderen, waardoor hij toch weer applaus kan rekenen.

Uiteindelijk werd er niet meer gescoord door beide teams en won Real verdiend. Real vergroot het gat met Barcelona weer naar 5 punten. Barcelona komt zondag nog in actie tegen Eibar. Sevilla staat op 4 punten, maar mag zondag nog spelen tegen Osasuna.