Rosario totaal niet tevreden over eigen spel bij debuut Oranje
i

Pro Shots

Rosario totaal niet tevreden over eigen spel bij debuut Oranje

Bart van der Wijst • 01:52, 17-10-2018 / Laatste Update: 20:08, 04-01-2024

Pablo Rosario was hard voor zichzelf na zijn 1ste speelminuten voor het Nederlands elftal. "Ik ben blij met mijn debuut", sprak de middenvelder van PSV na de onbesliste oefeninterland tegen België (1-1). "Maar ik kan niet tevreden zijn over mijn spel. Het was niet goed. Ik kan veel beter.”

Rosario mocht na rust invallen van bondscoach Ronald Koeman. "Maar ik was niet goed aan de bal", zei hij. "Ik was niet zenuwachtig. En het had ook niets met het niveau te maken. Want met PSV speel ik in de Champions League, dat is ook een hoog niveau. Ik moet gewoon zorgen dat ik bij PSV weer goed ga voetballen. Daar moet ik afdwingen dat ik weer een kans in Oranje ga krijgen."

Foutje KNVB...

Rosario had zaterdag al zijn debuut willen maken in het Nederlands elftal tijdens het duel met Duitsland in de Nations League. "Maar vlak voor de wedstrijd hoorde ik dat ik geschorst was. Natuurlijk was ik erg teleurgesteld, maar de ploeg heeft mij erg gesteund. Gelukkig kreeg ik nu wel speeltijd. Maar ik had veel beter moeten spelen."