Spaanse kranten slopen Real en Barça
i

AFP

Spaanse kranten slopen Real en Barça

admin • 16:29, 27-09-2018 / Laatste Update: 16:28, 05-01-2024

Leganés tegen FC Barcelona: 2-1. Sevilla tegen Real Madrid: 3-0. De koploper en nummer 2 van de Primera División verliezen beide zeer pijnlijk. Spaanse sportkranten zijn duidelijk. 'Slecht Barcelona, slechtste Madrid'.

De Spaanse kranten zijn hard voor de 'topploegen'. Sportkrant Mundo Deportivo: ‘Slecht Barcelona, slechtste Madrid’. Marca reageert op de slechte defensie van Barça als volgt: "De verdediging is niet langer de muur die het ooit was. In de laatste 4 duels hebben ze zeven doelpunten geïncasseerd."

Thomas Vermaelen

Vooral de Belgische verdediger Thomas Vermaelen krijgt het te verduren. AS: "Vermaelen was een regelrechte ramp als vleugelverdediger. Als hij Ernesto Valverde hiermee hoopte te overtuigen dat hij volgende week moet spelen tegen Tottenham in de Champions League, dan bestaat er geen twijfel dat hij daarin niet geslaagd is."

FIFA-team

De kranten lachen zich vooral suf om het FIFA-team van het jaar. Daarin staan namelijk grote namen van Real: beste voetballer van de wereld Luka Modric en beste keeper van de wereld Thibaut Courtois.