Spelers van gedegradeerd Bolton willen poen zien en boycotten laatste 2 potjes: 'Enige optie'
i

BSR

Spelers van gedegradeerd Bolton willen poen zien en boycotten laatste 2 potjes: 'Enige optie'

Trevor Wagener • 19:36, 26-04-2019 / Laatste Update: 13:41, 08-01-2024

De selectie van Bolton Wanderers dreigt de laatste 2 wedstrijden van het seizoen te boycotten. De spelers van de Championship-club wachten nog altijd op hun loon van de maand maart en zijn de hectische situatie meer dan zat.

Onlangs weigerden de Bolton-spelers al te trainen omdat ook de staf geen loon had ontvangen van de clubleiding. De spelers laten in een statement weten dat een opeenstapeling van meerdere problemen heeft geleid om de wedstrijden tegen Brentford en Nottingham Forest te boycotten.

Geld geven

"Tot onze diepe spijt hebben we besloten de resterende wedstrijden niet te spelen, tenzij we worden betaald. We begrijpen dat we hiermee onze fans teleurstellen en daar bieden we onze oprechte excuses voor aan. We realiseren ons dat dit een drastische maatregel is, maar we hebben het gevoel dat we geen andere opties meer hebben."

Voor Bolton Wanderers, waar de Nederlander Yanic Wildschut (Norwich City) op huurbasis speelt, valt er in de laatste duels van het seizoen sowieso zeer weinig eer meer te behalen. De club degradeerde onlangs uit de Championship naar de League One en gaat het seizoen op de 23ste of 24ste plaats eindigen.