Verenigde Arabische Emiraten met moeite verder naar 2e ronde Azië Cup

EPA

admin • 21:24, 14-01-2019 / Laatste Update: 08:46, 05-01-2024

De Verenigde Arabische Emiraten hebben zich met enige moeite geplaatst voor het vervolg van het toernooi om de Azië Cup. Het gastland kwam in groep A niet verder dan een gelijkspel tegen Thailand, 1-1. Dat was echter net genoeg om als nummer 1 in de groep te eindigen.

Ali Ahmed Mabkhout zette de Verenigde Arabische Emiraten al na 7 minuten op voorsprong. Nog voor rust maakte Thitiphan Puangjan namens Thailand de 1-1.

Winst voor Bahrein

Bahrein sloot af met een zege op India (1-0), die pas in blessuretijd tot stand kwam. Jamal Rashed groeide uit tot de held. Hij benutte op de valreep een strafschop.