Vliegtuig met Feyenoordfans ramt vrachtwagen in Oekraïne
i

Twitter/@DeFeijenoorder

Vliegtuig met Feyenoordfans ramt vrachtwagen in Oekraïne

admin • 11:01, 31-10-2017 / Laatste Update: 15:47, 05-01-2024

Zo'n 40 Feyenoorders kwamen dinsdagochtend aan op Kiev Airport. Die aankomst verliep niet helemaal vlekkeloos, want het vliegtuig knalde met de vleugel tegen een vrachtwagen aan die vervolgens bijna omviel. Gelukkig raakte er niemand gewond.

De stewardessen waren net gestart met de veiligheidsmaatregelen toen zij door een flinke klap omvielen. Dat vertelt Lennard Montizaan van FSV De Feijenoorder aan het AD. "We dachten eerst dat de piloot remde voor een vogel of zoiets, maar hij bleek tegen een vrachtwagen te zijn gebotst", vertelt hij. Oeps!

'Bij de wedstrijd zijn we sowieso!'

Feyenoord speelt woensdagavond tegen Shakhtar Donetsk in Charkov, dus de supporters hebben nog een reis te gaan. Maar dat zal toch echt met een ander vliegtuig moeten, want dit vliegtuig heeft een kapotte vleugel. "Nu is het afwachten. Desnoods gaan we met een taxi of trein naar Charkov. Bij de wedstrijd zijn we sowieso." De supporter uit Maassluis kan er wel om lachen: "Al met al nu alweer een legendarische reis."

Feyenoordsupporters gestrand nadat vliegtuig op Kiev Airport tegen voertuig botst. 'Even Apeldoorn bellen' https://t.co/D4WkcaHXS0

— AD RotterdamsDagblad (@RDStad) 31 oktober 2017