Voetbalhumor bij Ajax prikkelt de hardcore Utrechter

admin • 13:25, 13-12-2015 / Laatste Update: 03:33, 07-01-2024

Zondagmiddag staat de altijd pikante ontmoeting tussen FC Utrecht en Ajax op het programma. In de Domstad zien ze de collega’s uit Amsterdam als de aartsrivaal, terwijl het duel dit keer ook zonder uitsupporters gespeeld wordt. Des te mooier dat Ajax de tegenstander wat probeert te prikkelen!

Noem bij Utrecht-supporters de Amstel Cup-finale van 2002 en je zult moeten oppassen voor je welzijn. Door 2 doelpunten van Igor Gluscevic stond Utrecht in De Kuip tot diep in blessuretijd met 2-1 voor en lag het op koers voor de beker. Het ongelooflijke buitenspeldoelpunt van Wamberto zorgde er echter voor dat Ajax nog een kans kreeg. En jawel: Zlatan Ibrahimovic scoorde in de 93e minuut de golden goal.

Wij zien deze voormalig Ajax-aanvaller niet over het hoofd. Gefeliciteerd met je 41ste verjaardag Wamberto! https://t.co/P64wHK0cWC

— AFC Ajax (@AFCAjax) 13 december 2015

Zondag werd Wamberto 41 en Ajax kon het niet laten om even bij dit feit stil te staan op de dag van de wedstrijd tegen Utrecht!