'Het was een combinatie van een rare speelstijl en foute keuzes' (Podcast)

'Het was een combinatie van een rare speelstijl en foute keuzes' (Podcast)

admin • 18:15, 25-08-2017 / Laatste Update: 03:32, 06-01-2024

Het zijn zware tijden voor het Nederlands voetbal. Niet 3 of 4, maar slechts 1 ploeg uit Nederland is dit seizoen actief in de Europa League. Donderdagavond gingen FC Utrecht en later Ajax onderuit en op basis van 2 wedstrijden betekende dat einde oefening. Sportnieuws-redacteur Martijn Baars zag het leed met beide ogen aan en blikte terug bij ALLsportsradio.

Dat FC Utrecht het niet won van het grote Zenit, daar kijkt eigenlijk niemand van op. ''Utrecht werd gisteren echt overlopen door Zenit, maar toch slepen ze er dan nog een verlenging uit. We kunnen als Nederland trots zijn op Utrecht, zeker nadat ze Lech Poznan in de vorige ronde uitschakelden'', aldus Martijn, die over Ajax minder positief is.

''Ajax kwam achter, maar binnen 1 minuut was het ineens weer 2-1 voor Ajax. Ze zetten even aan en ze lopen er zo overheen. Met die stand waren ze door, maar die situatie zagen we ook bij de wedstrijden tegen Nice. Op de een of andere manier krijgen ze het dan gewoon niet voor elkaar en dan zijn ze het ineens helemaal kwijt.''