Wéér 2 nieuwe coronagevallen bij PSV
i

BSR Agency

Wéér 2 nieuwe coronagevallen bij PSV

Martijn Baars • 14:11, 01-11-2020 / Laatste Update: 14:29, 08-01-2024

De selectie van PSV dunt nóg verder uit. Zondag, op de dag van PSV-ADO, meldt de club dat er weer 2 spelers positief zijn getest op het coronavirus. Jorrit Hendrix en reservekeeper Vincent Müller hebben dus corona en missen het duel in de Eredivisie (16.45 uur).

De 2 zijn al spelers nummer 14 en 15 die corona hebben bij PSV. Ook jongens als Cody Gakpo, Pablo Rosario en Denzel Dumfries zijn er al een aantal wedstrijden niet bij vanwege een besmetting. Alle spelers die PSV mist tegen ADO: Gakpo, Dumfries, Delanghe, Baumgartl, Rosario, Hendrix, Müller, Piroe en Viergever. Daarnaast zijn er nog een paar blessuregevallen, waaronder bijvoorbeeld Marco van Ginkel.

Uitbraak bij Jong PSV

Nog slechter nieuws voor PSV is dat er ook een uitbraak is bij Jong PSV, waardoor 5 spelers daar besmet zijn. Shurandy Sambo, Justin De Haas, Djenairo Daniels, Cheick Touré en Kyan van Dorp kunnen dus niet aansluiten bij het 1e elftal en missen dus ook de komende wedstrijden van Jong PSV in de KKD. Al met al heeft PSV nét genoeg spelers om aan de eisen van de KNVB te voldoen...

Wedstrijd verplaatst?

De spoeling wordt dus nóg dunner voor trainer Roger Schmidt. PSV heeft zondagochtend zelfs nog een keer aan de KNVB gevraagd of de wedstrijd kon worden uitgesteld, maar tot teleurstelling van directeur Toon Gerbrands ging de KNVB weer niet akkoord.