Wint Excelsior weer met 3-0 of wordt Feyenoord dit keer wel kampioen in Kralingen?
i

Pro Shots

Wint Excelsior weer met 3-0 of wordt Feyenoord dit keer wel kampioen in Kralingen?

Martijn Baars • 20:00, 05-05-2023 / Laatste Update: 10:34, 12-12-2023

De meeste Feyenoord-fans weten het nog wel: in 2017 kon Feyenoord op bezoek bij Excelsior kampioen worden. Heel Rotterdam was klaar voor het feest, maar het verliep compleet anders. De Kralingers wonnen verrassend met 3-0 en stelden de landstitel van de stadsgenoot een weekje uit.

Dit jaar kan het verhaal zich herhalen: als PSV niet wint bij Sparta en Feyenoord wint bij Excelsior, dan is Feyenoord kampioen! Denk jij dat dat gaat lukken? Vul dan je voorspellingen in bij Score4.

Ook nog Ajax-AZ...

Voor het kampioenschap van Feyenoord zijn de Rotterdammers dus afhankelijk van PSV, dat naar die andere club uit Rotterdam moet: Sparta. Het verrassend goed presterende Sparta is al zeker van een plek in de play-offs om Europees voetbal, maar zal de stadsrivaal niet per se willen helpen. Naast die 2 belangrijke potjes in Rotterdam staat in Amsterdam eigenlijk ook nog een topper te wachten: Ajax-AZ. Dat is inmiddels verworden tot de strijd om plek 3. De Amsterdammers staan 'maar' 2 puntjes voor op AZ, dus wie weet...

Score4 voorspellen

Hoe doe je mee? Je hoeft alleen maar even je naam en e-mailadres in te vullen en je kunt gratis meedoen. Het voorspellen is helemaal zonder risico en je zit daarna ook nergens aan vast. Elke speelronde weer wordt Score4 gereset en kun je nieuwe voorspellingen invullen. Elke week is de pot 5000 euro. Waarom zou je niet even een voorspellinkje wagen?

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+