WTF?! Joey Barton kan zich wéér niet inhouden en deelt klappen uit aan Barnsley-trainer
i

BSR Agency

WTF?! Joey Barton kan zich wéér niet inhouden en deelt klappen uit aan Barnsley-trainer

admin • 12:15, 14-04-2019 / Laatste Update: 14:39, 05-01-2024

Het zal eens niet: Joey Barton (36) is weer in opspraak geraakt! Als voetballer kreeg de middenvelder het al geregeld met Jan en alleman aan de stok, maar ook als trainer is het raak. Barton is momenteel coach bij Fleetwood Town en was zijn emoties na het verloren duel met Barnsley (4-2) niet de baas.

Wat heet! Barton zou een flinke tik hebben uitgedeeld in de spelerstunnel. Barnsley-aanvaller Cauley Woodrow plaatste een Tweet met de tekst dat zijn trainer, Daniel Stendel, flink zou zijn toegetakeld door Barton. De Tweet is inmiddels verwijderd, maar een oplettende volger had er op tijd een screenshot van gemaakt. De politie van South Yorkshire laat het er niet bij zitten en gaat onderzoek doen naar de zaak, zo liet Barnsley weten.

pic.twitter.com/sueDKXRK3C

— toby💥 (@tobyCAFC) 13 april 2019

2 jaar geleden vloog Barton nog de laan uit bij Burnley, wegens gokken op voetbalwedstrijden. Hij zou schuldig zijn aan het wedden op maar liefst 1260 wedstrijden. Hij kreeg daarnaast ook nog eens een schorsing van 18 maanden te verwerken. Het is trouwens niet de 1e keer dat heethoofd Barton zich laat gaan als coach van Fleetwood Town. In december ging het ook al goed mis na een rode kaart.