Ziyech 'ruilt Ajax niet zomaar in voor iets anders'
i

BSR Agency

Ziyech 'ruilt Ajax niet zomaar in voor iets anders'

admin • 00:42, 11-08-2019 / Laatste Update: 16:46, 07-01-2024

Hakim Ziyech verlengde deze week zijn contract bij Ajax en merkte zaterdag dat dit door de fans duidelijk wordt gewaardeerd. Op het moment dat de naam van de middenvelder werd genoemd bij het oplezen van de opstellingen klonk er een luid applaus in de Johan Cruijff Arena.

"Dat doet me goed natuurlijk, laat dat duidelijk zijn”, zei Ziyech, die vroeger een tijd een moeilijke verhouding had met de eigen supporters, na de eenvoudige 5-0-zege op FC Emmen bij FOX Sports. "Ik voel me goed hier bij Ajax, dat ruil ik niet zomaar in voor iets anders. Vorige week wist ik al vrijwel zeker dat ik hier zou blijven.”

Leuk team

"We hebben een heel leuk team en dat weet iedereen. Wat we afgelopen seizoen hebben gepresteerd willen we proberen nog een keer te doen”, zegt Ziyech, die weet dat dan dinsdag in ieder geval afgerekend moet worden met PAOK in de 3e voorronde van de Champions League. "Het mag niet mis gaan en dat weten we. We gaan er alles aan doen om naar de volgende ronde te gaan.”

Ziyech, die nu tot 2022 vastligt in Amsterdam, is een van de vele topspelers die zijn contract heeft verlengd. Eerder deden David Neres, Dusan Tadic, Nicolás Tagliafico, André Onana en Noussair Mazraoui hetzelfde.