PSV gaat nog een lekker zakcentje verdienen aan Bergwijn, akkoord snel verwacht

27 januari 2020

Soccrates Images

PSV en Tottenham Hotspur zijn weer lief tegen elkaar en gaan daardoor nog maar eens met elkaar in gesprek over de transfer van Steven Bergwijn. Die lijkt er snel te komen, zo meldt het Eindhovens Dagblad. De 22-jarige aanvaller zit zelf al in Londen te chillen in afwachting van een akkoord tussen beide clubs. Het is de verwachting dat PSV meer dan 30 miljoen euro voor 'm vangt.


Het ging allemaal heel snel afgelopen zondag. Bergwijn belde 's ochtends met trainer Ernest Faber om te vertellen dat hij zijn zinnen had gezet op een transfer naar Tottenham Hotspur. Daarna liep het allemaal wat uit de hand.

Beetje ruzie her en der
Er was een beetje mot tussen PSV, Bergwijn en Tottenham Hotspur. De speler wilde niet meer voor de Eindhovenaren spelen, skipte de wedstrijd tegen FC Twente en reisde af naar Londen. Dat vond PSV dan weer niet zo lief van Bergwijn, omdat hij pas naar Londen mocht vertrekken als er een akkoord was. Dat akkoord was er nog niet aangezien PSV het bod van Tottenham Hotspur helemaal niet zo goed vond.

Nu alle kou uit de lucht is, hebben alle partijen de onderhandelingen weer hervat. Er wordt dan ook verwacht dat de deal binnen no time rond is. Bergwijn is volgens Sky Sports nog altijd in Londen.