Ontbijtshake: Dumoulin slaat Tour over, Vitesse-keepers scoren (video)
i

ANP

Ontbijtshake: Dumoulin slaat Tour over, Vitesse-keepers scoren (video)

admin • 08:00, 18-05-2016 / Laatste Update: 06:27, 15-01-2024

Goedemorgen! Wat hebben we staan juichen toen Tom Dumoulin in het roze reed in de Giro. Helaas zullen we zulke taferelen in de Tour de France niet meemaken. De Nederlandse tijdrit verkiest namelijk de Ronde van Polen boven de Franse. Vitesse kwam gisteren bijzonder in het nieuws: zowel Eloy Room als Piet Velthuizen wist voor de Arnhemmers te scoren in een oefenwedstrijd. Verder is Jürgen Klopp klaar voor de finale van de Europa League en vertelt onze GP-specialist over hoe hij de legendarische r

Dumoulin NIET naar Tour de France, maar naar Ronde van Polen

Tom Dumoulin (25) rijdt dit jaar niet de Tour de France. De Limburgse tijdritspecialist verkiest de Ronde van Polen boven de Ronde van Frankrijk. De organisatie van de Ronde van Polen meldt dit in een persbericht. Beide koersen zijn op hetzelfde moment. Het nieuws is geen verrassing, omdat Dumoulin in een eerder stadium al aangaf dat hij er alles aan wil doen om te vlammen op de Olympische Spelen, komende zomer in Rio de Janeiro. De Tour de France is voor hem een te zware ronde om zo kort voor de Spelen te rijden. Check meer!

BIZAR! Vitesse-doelmannen Room en Velthuizen scoren in oefenduel (video)

Bij Vitesse heeft zich dinsdagavond iets heel bijzonders voorgedaan. Zowel doelman Piet Velthuizen als keeper Eloy Room scoorde voor de Arnhemmers. In een oefenduel met AVW’66 wisten beide goalies een penalty te benutten. Uiteindelijk eindigde het duel in een 9-2 overwinning voor Vitesse. Bekijk de goals!

Klopp: Het is voor ons bonus dat we in finale EL staan

Liverpool strijdt woensdagavond in de finale van de Europa League tegen de regerende kampioen Sevilla in Basel niet alleen om de titel. Voor de Engelse ploeg van de Duitse trainer Jürgen Klopp is het ook de laatste kans om voor komend seizoen Europees voetbal af te dwingen.

BLOG: de misplaatste trots van de F1-watcher

De Sportnieuws-redactie kon nauwelijks geloven dat Max Verstappen de Grand Prix van Spanje won. De Formule 1 is een extreem moeilijke sport met onnoemelijk veel factoren die een race bepalen. Nu we wat zijn bijgekomen van alle blijdschap en trots, is het tijd dat het ontzag plaatsmaakt voor een nuchtere analyse, schrijft onze F1-watcher Ilja GP Hilhorst. 'Max heeft ook gewoon véél geluk gehad.'